Зареждане

Смениха опонента на Иван Емеляненко за дебютната му битка

Смениха опонента на Иван Емеляненко за дебютната му битка
Публикувано на: Април 27, 2023 в 10:00 ч
Иван Емеляненко няма да се бие с Фабио Малдонадо.  

Вижте още - Иван Емеляненко получи ужасен съперник за своя ММА дебют

Преди няколко дни битката между двамата беше обявена от промоутъра Владимир Хрюнов. Битката изглеждаше ужасна на хартия за Емеляненко, който няма битки в ММА. Малдонадо от своя страна има над 40 ММА битки и над 30 битки в бокса. Явно организаторите са решили да пожалят Иван.

На 26 май в Москва ще се проведе турнирът на REN TV Fight Club. По-малкият брат на Александър и Фьодор на 35 години ще започне кариерата си в смесените бойни изкуства. В дебютната битка по-малкият брат на семейство Емеляненко ще се бие с Алексей Леденев.

Леденев е опитен 38-годишен боец, който има добра визитка. Той е руски джудист, победител в Европейското първенство за младежи, шампион на Русия през 2007 година. Алексей е победител в етапите на Световната купа и майстор на спорта на Русия от международна класа.

Алексей доказва любовта си към бойните изкуства не само в октагона. Той създаде специална лига по джудо със звезди. Сега Леденев се бие в поп-MMA в промоцията "Наше дело". Новият съперник на Емеляненко изглежда много по-приемлив от Фабио Малдонадо

Предстои да видим как ще се представи Иван в тази битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес