Зареждане

След 6 години в затвора за трафик на дрога, Пол Кели се връща към ММА

След 6 години в затвора за трафик на дрога, Пол Кели се връща към ММА
Публикувано на: Януари 15, 2020 в 00:00 ч
При освобождаването си от UFC, Пол кели изглеждаше като смлян от голямата организация боец, който подписва договор с организацията при перфектна статистика 6-0, но след това редува победи със загуби и се оттегля при 5-4 в UFC и загуба от Доналд Серони.

Вместо успехи след това обаче 'Tellys' придобива слава извън ринга, където се оказва лидер на мрежа за трафик на наркотици. През 2013-та той е осъден на 13 години затвор.

Използвайки международните контакти на Кели, той и негова група от хора са снабдявали дилъри в Англия с кокаин, хероин и канабис.

Кели обаче има какво да оспори относно обвиненията.

"Спрях да водя този начин на живот още през 2008-ма. Бях намушкан и за малко да ми отрежат главата. Тогава спрях с това.

Беше малко преди да се бия с Маркъс Дейвис, така че излязох от всичко това преди двубоя си с него.

Всички бяха много горди с мен, защото успях да се махна. Печелих доста с това, така че ми беше много трудно да се откажа от този начин на живот.

В Англия изглежда може да спретнат какви ли не конспирации, само за да те отстранят. Никой не знае това, но бях намерен за невинен в шест от обвиненията."
 

Кели е бил работещ затворник от 2017-та, а от май 2019-та вече е свободен човек и дори отвори ресторант през 2018-та за здравословно хранене.

След всичко това зад гърба си, Кели е готов отново да стъпи на ринга. Probellum MMA наскоро обяви, че е подписала договор с ливърпулеца и той ще се бие на 7-ми март в родния си град.

Все още не е обявен неговия опонент, но Кели сподели в по-старо интервю, че би се завърнал само срещу опитен боец.

"Няма да се бия с някое малко лайно, което не заслужава да е в клетката с мен. Искам да се бия с някой, който се е доказал."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес