Зареждане

Скот Кокър: Последната битка на Фьодор Емеляненко трябва да е в Русия

Скот Кокър: Последната битка на Фьодор Емеляненко трябва да е в Русия
Публикувано на: Декември 28, 2019 в 12:00 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко вече започна своето турне преди оттеглянето си, което включва 3 оставащи срещи в неговата кариера. Първата от тях ще бъде след броени часове срещу Куинтън Джаксън в Сайтама на съвместново събитие на RIZIN и Bellator. Фьодор ще се бие за последен път в страната на изгряващото слънце, където постигна най-големите успехи в своята кариера.

Феновете в Япония го обожават и ще имат шанс да го видят на живо за последен път в клетката на японска земя. Президента на Bellator вече е планирал турнето на боеца и иска втората му битка да се проведе през есента в Европа или Близкият изток.

Като за финал на неговата славна кариера Скот Кокър иска Фьодор да се бие в Русия и в родната си страна да свърши неговата приказка в бойните спортове. Ето какво сподели Скот за бъдещето на своята звезда:


Ако той е здрав, то тогава втората му битка трябва да бъде през есента. Все още не съм сигурен за локация, но обмисляме да бъде в Европа или Близкият изток. Третата битка на Фьодор ще бъде в Русия по някое време следващата година. 

Това е планът, защото аз много искам да направя събитие на Bellator в Русия, където Фьодор да приключи кариерата си. За мен Фьодор е специален човек и боец в ММА. Той е легенда и за мен е най-великия в историята. Мисля, че той трябва да се оттегли от спорта, но при неговите условия. 

Трябваше да му покажа уважението, което заслужава и затова подписахме с него за 3 битки, които да са му последни. Първата от тях е в Япония. Ако феновете искат да го гледат на живо, то тогава трябва да дойдат. Те ще видят битка между него и легенда в лицето на Джаксън, който изгря в Япония.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес