Зареждане

Скот Кокър: Моите бойци в Bellator ще бият тези в UFC

Скот Кокър: Моите бойци в Bellator ще бият тези в UFC
Публикувано на: Януари 3, 2023 в 10:00 ч
Бойците на Bellator останаха непобедени срещу своите колеги от RIZIN.

В края на миналата година в Япония видяхме съвместно събитие на двете лиги. Скот Кокър изправи едни от най-добрите си бойци срещу тези на Нобуюки Сакакибара. Галавечерта приключи с резултат 5-0 в полза на отборът на Bellator, чийто капитан беше Хабиб Нурмагомедов.

След събитието Кокър похвали таланта и развитието на RIZIN през годините, преди да насочи вниманието си към своите бойци. Сега Скот е уверен, че неговите бойци могат да се справят с тези на UFC.

„Това просто ви показва колко са се развили бойците на RIZIN през последните пет, шест години. Виждам голям растеж при тях. 

В момента ние имаме най-добрият списък, който някога сме имали в историята на компанията. Ако разгледате нашите категории, тогава ще видите, че имаме бойци, които ще бият тези в UFC. 

Във всяка категория имаме по 3-ма или 4-ма бойци, които могат да се бият срещу всеки ММА боец на планетата.", сподели Кокър преди медиите.

За съжаление, никога няма да можем да видим кой е най-добрият в света, тъй като Дейна Уайт не иска съвместни събития с никого.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес