Зареждане

Скалата взима интервю на Brandon Vera

Скалата взима интервю на Brandon Vera
Публикувано на: Август 7, 2019 в 18:00 ч
Легендата на WWE, Dwayne Johnson "Скалата" взе интервю на шампионът в тежка категория на ONE Championship, Brandon Vera. "The Truth" се намира в серия от 4 поредни победи с нокаут в първия рунд и на 13-ти октомври в Япония ще се бие срещу двойният шампион Aung La N Sang за титлата в полутежка категория.

Скалата и Vera си поговориха за предстоящата битка на шампиона през октомври, както и за новия филм на Скалата "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Ето какво си казаха двамата във въпросното интервю:
 

Vera: В момента сме в Ел Ей, за да тренираме и да се готвим за битката. На 13-ти октомври ще отидем в Япония, за да се бием за титлата в полутежка категория. Вече започнахме да сваляме килограмите. В момента съм с тегло 111.13 килограма и трябва да сваля до 101.65 килограма. 

Ще се бием срещу г-н Aung La N Sang, който е двоен шампион. Той е човекът и в момента държи титлите в средна и полутежка категория. Построиха му паметник в Мианмар. Той е чудовище и това ще бъде голяма битка.


Двамата решиха да си сменят ролите и Brandon започна да задава въпроси на Скалата относно новия филм и бойните сцени с Джейсън Стейтъм:


Скалата: Имаме момчета, които умеят да се бият или поне да вкарат добър удар. Джейсън може да удря доста добре, а аз мога да правя суплекс. Стейтъм е едър пич. 

Той е опитен с ритниците си и дълго време е тренирал муай тай, като дори има 1 двубой. Битката е като танц. Знаеш, че понякога се биеш с момчета и просто има добра химия. Просто го чувстваш като танц.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес