Зареждане

Скалата се контузи по време на снимките за 'The Smashing Machine'

Скалата се контузи по време на снимките за 'The Smashing Machine'
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 02:00 ч
Дуейн „Скалата“ Джонсън може би е взел твърде сериозно ролята си в предстоящия си филм. В социалните мрежи актьорът споделя снимка на голяма подутина на лакътя, получена по време на снимките за "The Smashing Machine". Джонсън в момента снима биографичния филм за бившата звезда на UFC Марк Кер.

Чрез Инстаграм той споделя с последователите си неприятния сувенир, който има от снимките. 52-годишната холивудска звезда и бивш шампион по кеч остава оптимист въпреки контузията. Той се смее на това и го нарича професионален риск.

„Снимам филм, наречен „The Smashing Machine“. Ако това е името на вашия филм, може да се смажете. Вижте това нещо! 

Това е като пъпеш на лакътя ми. Днес получих добър бой по време на снимките. Вероятно има някакво увреждане на тъканите там и очевидно има много течност. Първо трябва да я извадим, преди да можем да направим ЯМР.“, каза Джонсън.

Не е ясно как точно Джонсън е получил контузията. Той не казва нищо за това в съобщението си. „The Smashing Machine“ разказва историята на Кер, бивш шампион по борба, който стана звезда в света на смесените бойни изкуства ( ММА ).

Кер спечели два турнира в тежка категория в UFC през ранните години на организацията и по-късно стана добре известно лице в японската организация PRIDE. Филмът е продуциран от A24 и се очаква да излезе по кината през декември 2024 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес