Зареждане

Скалата ще сложи титлата около кръста на Jorge Masvidal на UFC 244

Скалата ще сложи титлата около кръста на Jorge Masvidal на UFC 244
Публикувано на: Септември 10, 2019 в 04:00 ч
Качил: DoloR 
Jorge Masvidal си уреди битка с Nate Diaz и двамата ще оглавят едно от най-големите събития на UFC за годината. Двамата ще се бият през ноември на UFC 244 в легендарната зала Медисън Скуеър Гардън, а организацията ще им направи титла, за която двамата да се бият. Победителят от битката им ще бъде обявен за най-лошото копеле в ММА и ще се окичи с пояс, който няма да бъде защитаван, нито създаван втори път.

Това ще бъде една уникална битка с един уникален пояс, а Masvidal успя да се уреди още повече и при победа легендарният Дуейн Джонсън "Скалата" ще сложи титлата около кръста му, ако разбира се победи. "Gamebred" помолил Dana White за тази услуга и най-вероятно ще получи зелена светлина от UFC, а Скалата вече се съгласи, защото е голям фен на Masvidal и гледа неговите изяви в клетката:


Jorge Masvidal: Дуейн Джонсън, ще кажа на Dana White, че искам ти да сложиш титлата около кръста ми на UFC 244 през ноември. 

Дуейн Джонсън: Правя всичко възможно, за да направим тази битка. Ако мога да дойда и ти победиш, то аз ще сложа титлата около кръста ти в Медисън Скуеър Гардън. Тази битка вече се очертава като една от най-големите и наелектризиращи битки в историята на UFC. Нямам търпение.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес