Зареждане

Сирил Ган: Туиваса е най-силният удряч, с когото съм се сблъсквал

Сирил Ган: Туиваса е най-силният удряч, с когото съм се сблъсквал
Публикувано на: Септември 5, 2022 в 01:00 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC (до 120 кг) Сирил Ган призна, че Тай Туйваса e най-силният удряч, с когото се e сблъсквал. 

Миналия уикенд на дебютната галавечер на UFC във Франция видяхме битката между двамата. Туиваса пое страшно много бой, но въпреки това успя да прати Ган в нокдаун във втория рунд. Сирил се съвзе и нокаутира Туиваса в третия рунд. 

Така бившият временен шампион в тежка категория се върна към победите и си пожела реванш с Франсис Нгану. Туиваса е първият боец, който успява да прати Ган в нокдаун. 

„Без съмнение Туйваса е най-силният ударяч, с когото съм се сблъсквал. Нгану никога не ме е докосвал в битката, така че е невъзможно да ги сравняваме. Но Туиваса ме удари. 

Франсис също може да се справи добре и в това няма съмнение. Туиваса обаче беше първият, който ме свали. По време на турнира в Париж няколко пъти се виждахме с Франсис Нгану, поздравявахме се. 

Нямахме време да говорим. Не сме приятели с него, но има взаимно уважение. Той ми пожелава късмет преди кантара и преди битката. Всичко опира до уважение. 

Знам, че ще имаме реванш с него и се радвам да се върна в играта за титлата. Надявам се, че тази победа ще ме върне към нея”, каза Ган на пресконференцията след битката с Тай Туиваса. 

В началото на годината Нгану надигра Ган и го победи в обединителната битка за титлата в тежка категория. Може ли Ган да се справи с Нгану в реванш ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес