Зареждане

Сирил Ган: Побеждавам Нгану и се бия с Джон Джоунс

Сирил Ган: Побеждавам Нгану и се бия с Джон Джоунс
Публикувано на: Януари 21, 2022 в 03:00 ч
Непобеедния времемен шампион в тежка категория Сирил Ган е повече от готов за голямата битка този уикенд. "Bon Gamin" ще направи една от най-важните битки в своята кариера. Той среща бивш съотборник в лицето на Франсис Нгану.

Двамата са главна битка на UFC 270, което ще се проведе в Калифорния. Ган влиза в боя със серия от 10 поредни победи. Той успя да се справи с Дерик Люис в последната си битка и вярва, че може да направи същото и с Нгану.

Сирил вече знае срещу кого иска да се бие, ако надделее над Нгану. Звездата от Франция се е прицелил в Джон Джоунс, който вече близо 2 години се готви за дебют в тежка категория.

В денят за медии преди събитието Ган отговаряше на въпроси и сподели:

Много се вълнувам и се намирам в добро психическо състояние. Аз съм здрав, готов и във форма. Има много внимание около тази битка и това е нормално. Да, на 100 % е по-добре, че Нгану напусна залата ни. Щеше да е много сложно, ако беше останал в залата и трябваше да се бием. 

Тренирахме заедно преди 3 години и сега сме се подобрили. Аз съм по-техничен от него и също имам сила. Тази битка не е точно неговата сила срещу моята техника. Не знам какво си мисли Нгану и дали ще се бие емоционално този уикенд. 

Аз не съм най-лошият човек на света, нито най-добрият, защото в момента Нгану е шампион. Ако искам да стана такъв, то ще трябва да го победя. Нгану имаше успехи срещу кикбоксьорите Овърийм и Розенструйк. Аз обаче съм различен. Аз съм нова версия. 

За мен ще бъде удоволствие да се бия с Джон Джоунс. Аз искам тази битка. Много хора вече говорят за тази битка. Двамата сме сред най-завършените в тази категория. Това ще бъде добра битка. 

Ще се бием с Джон Джоунс, ако е възможно. Не знам какво ще стане този уикенд. Всичко е възможно. Мога да го нокаутирам или да го събмитна. 

Ще успее ли Ган да се справи с Нгану ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес