Зареждане

Сирил Ган нокаутира Дерик Люис и спечели титлата

Сирил Ган нокаутира Дерик Люис и спечели титлата
Публикувано на: Август 8, 2021 в 07:27 ч
Непобедената звезда Сирил Ган е временен шампион в тежка категория на UFC. 31-годишния боец от Франция доминира над Дерик Люис пред родните му фенове в Хюстън Тексас. Ган не даде никакви шансове на своя съперник.

Още от началото на битката Сирил започна много спокойно и обработваше водещия крак на Люис с тежки ритници. Ган точкуваше Дерик, който дебнеше за десен удар. Сирил беше прекалено бърз за Дерик. Битката беше спряна за малко в първия рунд, след като Люис вкара ритник в слабините на Ган.

Втория рунд отново беше под диктовката на Ган. Той смазваше Люис с ритници и джабове. Сирил вкара в пъти повече удари от Люис, който разчиташе само и единствено на дясната бомба, която не успяваше да пласира. В третия рунд здравите ритници от Ган продължиха.

Комбинация от Ган, който вдига оборотите. Дерик е в глуха защита, а Ган продължава с наказателната акция. Сирил поставя Люис на колене, след което го засипва с бомби и Дан Мърглиота спира срещата в последната минута на 3-тия рунд.

С тази победа Ган остава непобеден и вече е с рекорд 10-0 в ММА. Той печели временната титла и ще чака битка за обединяване на титлите с Франсис Нгану. Люис от своя страна се разделя със серия от 4 поредни победи и за 2-ри път се проваля в битка за титлата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес