Зареждане

Сирил Ган: Люис има бомба в ръцете, но аз съм умен

Сирил Ган: Люис има бомба в ръцете, но аз съм умен
Публикувано на: Август 6, 2021 в 04:00 ч
Сирил Ган е готов да спечели титлата при тежките този уикенд. Непобедената звезда влиза в клетката с Дерик Люис в главната битка на UFC 265, което ще се проведе в Тексас. Ган и Люис ще спорят за временната титла, а победителят ще премери сили с Франсис Нгану за безспорната титла.

Тази година е силна за Сирил и той успя да се справи с двама корави съперници. Ган надигра Жаирзиньо Розенструйк и Александър Волков. Той вече е с рекорд 9-0 в ММА и букмейкърите го определиха за голям фаворит.

Ган е боец, който обича да точкува и не си дава зор за атрактивни неща в клетката. Това му спечели освирквания в последните срещи, но той не се интересува от това. Пред медиите Сирил сподели, че е фокусиран върху победата този уикенд.

Ето какво още каза Ган:

Горд съм от това, че стигнах до титлата в UFC. Нямаше как да откажа на тази оферта от UFC. Феновете в залата ще направят нещата малко по-забавни. Всички знаят, че Дерик Люис има голяма сила. Той има бомба в ръцете си. Работихме върху това. Тренирах със специфични партньори. 

Мисля, че ще си почина малко след битката този уикенд. Чакам второ дете и е трудно да се готвиш за нова битка. Да, вярно е, че карах моите партньори да опитват да ми вкарат десни удари. Дерик Люис е такъв и това е добра техника. 

Аз съм спокоен и фокусиран във всяка битка. Имам бойно IQ и искам да контролирам ситуацията. Нямам проблем с това, че феновете може да освиркват. Фокусиран съм върху победата този уикенд. Не съм гледал битки на Дерик Люис преди да вляза в UFC. 

Гледах някои от добрите му моменти, както и битката му с Волков. Това беше интересна среща. Аз съм умен и само с няколко изгледани битки мога да разбера какъв стил да ползвам.

Ще успее ли Ган да спечели ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес