Зареждане

Sijara Eubanks заплаши Dana White: 'Изтегли ме от UFC 230 и ще съжаляваш!'

Sijara Eubanks заплаши Dana White: 'Изтегли ме от UFC 230 и ще съжаляваш!'
Публикувано на: Октомври 11, 2018 в 09:52 ч
Sijara Eubanks, без значение дали заслужава или не да се бие срещу Valentina Shevchenko в главното събитие на UFC 230, има пълното право да се гневи. Все пак тя подписа договор да се състезава на определена дата срещу определен противник и навянро е наредила плановете си така, че всичко да е наред при тези условия.

Освен това, кой не би се разгневил, ако изпусне такава възможност?

От организацията обаче имат други намерения. Вместо това, което са се разбрали с Eubanks, те ще изправят Bullet срещу Joanna Jedrzejczyk на UFC 231. Дори феновете, разбира се, се разочароваха от това, което остана като битки за UFC 230.

Така че, можете да се досетите, че Eubanks (3-2) много се е ядосала, когато е разбрала, че Daniel Cormier и Derrick Lewis ще оглавят събитието на 3-ти ноември, а Sarj остава 'на сухо'.

"Група страхливци. Изкарате ли ме от събитието, ще съжалявате!" - коментира тя във вече изтрита публикация в Twitter.

И това не е всичко.

"Играете си с живота ми. Сложете ме при останалите, сложете ме в подглавна среща - не ме вълнува. Но ми дайте шанс да се бия за титлата в категория перо. Заслужила съм си го! Това е моето време. Стига управлявахте всичко все едно е някакъв цирк."

Все още не е ясно какво ще се случи с 33-годишната Eubanks в предстоящите събития, но разбира се варианти има - сред тях са Jessica Eye и Nicco Montano, с която така и не можа да се бие през годините.

А междувременно продължаваме с публикациите в интернет:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес