Зареждане

Ще връщат пари от битката McGregor-Mayweather

Ще връщат пари от битката McGregor-Mayweather
Публикувано на: Април 10, 2018 в 11:44 ч
Източник: boxingnews24.com
Изпратено от: DoloR
През 2017 г. суперзвездата на UFC Conor McGregor направи своя голям професионален дебют в бокса. Той се изправи срещу непобедената легенда Floyd Mayweather на 26 август в T-Mobile Arena в Las Vegas.

Битката между двамата се превърна в едно от най-големите събития в бойните спортове и донесе сериозни приходи на двамата, както и много продадени ppv. Mayweather в крайна сметка успя да победи с ТКО в 10-тия рунд, но ирландецът се представи повече от достойно.

Срещата остана с доста неприятни отзиви обаче, тъй като битката се излъчваше по UFC Fight Pass, което в един момент имаше прекъсване, оставяйки множеството фенове недоволни, че са пропуснали част от събитието. Един от тези недоволни фенове, Cameron Park започва дело през октомври, обвинявайки UFC в нарушаване на законите за защита на потребителите. На 20 юни е последното изслушване и след него ще бъде взето решение за връщането на парите на ощетените фенове.

Фенове, които са пропуснали за пет или повече минути основното събитие на PPV, ще получат пълната сума от 99,99 долара

Фенове, които са пропуснали пет минути от основното събитие, ще получат $50. $25  ще бъдат предложени на тези, които са пропуснали предварителните мачове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес