Зареждане

Ще определи ли UFC 219 най-великия боец сред жените?

Ще определи ли UFC 219 най-великия боец сред жените?
Публикувано на: Декември 22, 2017 в 15:07 ч
 
 Шампионката в категория перо Cris Cyborg ще защитава титлата си срещу бившата шампионка в категория петел Holly Holm в предстоящото UFC 219.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Дали победителката ще е най-добрата на всички времена сред жените? Двете отричат в наскорошно интервю. Cyborg коментира:
 
"Никога не мисля по този начин. Винаги уважавам опонентите си. Смятам, че Holly е чудесен противник, а и е вече сериозно име. Има много двубои зад гърба си, много опит. Ще бъде интересна среща."
 
"Оставям хората да си мислят по този начин за мен. Аз не мисля така. За мен е важно да ставам все по-добра с всяка изминала среща."
 
"Трябва да бъдеш готов за всичко. Не може да влезеш в Октагона, очаквайки да приключиш всичко още в първия рунд. Ако стане - да, супер. Винаги съм благодарна, когато приключа среща бързо. Но трябва да тренираш и да си подготвен за всичко. Това са свободните боеве. 25 минути, в които мога да използвам всичките си умения."
 
Cyborg за момента бива считана за най-великия боец сред жените, имайки предвид, че няма нито една загуба, а победите ѝ са винаги впечатляващи. Holly Holm обаче си остава една от нйа-добрите боксьорки на своето поколение, която в последствие дори успя да победи и Ronda Rousey, отнемайки титлата ѝ. Тя също споделя:
 
"Знам, че победата ще бъде важна за кариерата ми, но определено не е нещо, от което да зависи. При всяко положение ще продължавам да се развивам. Тук съм не заради само една среща - тук съм заради цялата си кариера, всичките си опоненти, заради целия път, който съм изминала."
 
"Cyborg винаги е била агресивна в клетката и е много сериозен опонент. Не знам, може да бъде нападателна този път, може и да си го спести. Ще бъдем готови за всичко... По време а тренировките не сме се подготвяли само срещу една стратегия. Може да иска само да контрира, може да почне да се движи повече, може да опита уменията си на земя. В една ММА среща всичко може да се случи. Тренираме, за да сме подготвени във всяка ситуация."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес