Зареждане

Шон Стрикланд заплаши, че може да намушка Дю Плесис с нож

Шон Стрикланд заплаши, че може да намушка Дю Плесис с нож
Публикувано на: Януари 16, 2024 в 23:00 ч
Шампионът на UFC в средна категория Шон Стрикланд се вбеси от коментарите, които Дрикус Дю Плесис отправи по негов адрес на пресконференцията преди битката им.

Това беше причината, която подтикна „Тарзан“ да атакува Дю Плесис на UFC 296, което се проведе миналия месец в Лас Вегас. Двамата се сбиха в тълпата, при което изпълнителният директор на UFC Дейна Уайт пое основната тежест на вината. Сега някои теми остават „забранени“, според шампиона.

Скоро Шон и Дю Плесис пак ще се видят, но този път Стрикланд предупреждава, че има теми, които не трябва да бъдат засягани. Тази тема е детството на шампиона, което е било доста тежко. Шон предупреди, че ще намушка Дрикус, ако той се осмели да говори за детството му.

„Помните ли, когато нападнах Дрикус ? Всъщност му изпратих съобщение. Дрикус, ще се опитаме да се убием един друг, но ако повториш тези глупости отново, ще те намушкам.  Не ти казвам, че не искам да се бия с теб. Дрикус, не казвам, че не си добър боец. 

Просто казвам, че това е линия, която, когато бъде пресечена, надхвърля битката. Ако отида в Канада и ти го споменеш, познай какво ? Ще отида в затвора, те ще ме депортират. Ще сме тренирали осем седмици без причина.“, каза Стрикланд.

Двамата ще споделят клетката този уикенд нa UFC 297, което ще се проведе в Канада.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес