Зареждане

Шон Стрикланд: Новите ръкавици на UFC не струват

Шон Стрикланд: Новите ръкавици на UFC не струват
Публикувано на: Юни 1, 2024 в 02:00 ч
Противоречивата звезда на UFC Шон Стрикланд отново влезе в новините. Този път той се прицели в нововъведените официални бойни ръкавици в UFC.

Стрикланд твърди, че UFC са направили голяма грешка с новия дизайн. Тези ръкавици, наречени „3Eight“ за нешампионски битки и „5Eight“ за битки за титлата, са готови да дебютират този уикенд. Галавечерта UFC 302 ще се проведе в Нюарк, Ню Джърси.

В подглавната битка Шон ще мери сили с бразиелца Пауло Коста в средна категория. Тези нови ръкавици събраха както похвали, така и критики, но Стрикланд не се сдържа да изрази своето презрение. Ето какво е мнението на американската звезда:

"Тези ръкавици не струват. Можем ли да говорим с човека, който е проектирал тези ръкавици ? Този дизайнер бил ли е в битка някога през живота си ? Тези ръкавици идват от магаре, което си няма понятие от битки. Това звучи като добра идея и те я правят. 

Същото нещо е и с мотоциклетите. Купувал съм мотоциклети и те слагат толкова глупави неща по тях. Така че, не, тези ръкавици не струват. UFC направиха голяма грешка с тях.

Предстои да видим как ще протекат битките този уикенд с новите ръкавици в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес