Зареждане

Шон Стрикланд надигра Насурдин Имавов в Лас Вегас

Шон Стрикланд надигра Насурдин Имавов в Лас Вегас
Публикувано на: Януари 15, 2023 в 04:45 ч
Шон Стрикланд се върна на пътя на победите в клетката на UFC.

Опитният ММА ветеран от САЩ се изправи срещу Насурдин Имавов в главната битка на събитието UFC Vegas 67, което се проведе в Лас Вегас. Шон прие битката с кратко предизвестие и тя се проведе в полутежка категория.

В първата половина на първия рунд Имавов изглеждаше по-добре в стойка. Това обаче се промени, след като Стрикланд не спираше да пресира и да намира целта. Шон не спираше да пресира и да точкува, което явно му спечели този рунд.

Във втория рунд Стрикланд продължава да дебне, а Имавов не е много активен. Кратък клинч, където Шон вкарва удари. В този рунд Стрикланд отбеляза събаряне, с което не постигна нищо. Двамата размениха няколко попадения. Клинч в края на рунда от Стрикланд, който продължи да изглежда по-добре.

В третия рунд двамата размениха крошета в стойка. Джаб от Имавов, след което ритник в тялото от Стрикланд. Шон вкарва удари, а Имавов е пасивен цели 30 секунди. Той опита събаряне, но никакъв шанс. До края на рунда Шон пресира и вкарва повече удари.

В последните два рунда Шон беше с една идея по-добър. Имавов просто не можеше да го затрудни. Насурдин не показа желание за победа в тази битка. В края на срещата Шон имаше повече отбелязани удари, както и над 4 минути контрол в клинча.

Битката стигна до решение, което беше в полза на Стрикланд - (49–46, 49–46, 48–47). С тази победа Шон спира серия от 2 поредни загуби. Имавов от своя страна се разделя с 2 поредни победи.

В интервюто след битката Стрикланд сподели, че се бил като кучка. Той се извини на феновете и обеща по-атрактивни срещи в бъдеще.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес