Зареждане

Шон Стрикланд: Гледам порно и лъскам бастуна

Шон Стрикланд: Гледам порно и лъскам бастуна
Публикувано на: Август 2, 2021 в 01:00 ч
ММА боеца на UFC Шон Стрикланд реши да е брутално откровен с медиите след победата си. Миналия уикенд в Лас Вегас той успя да се справи с Юрая Хол и го победи с решение. Това беше 5-та поредна победа за него в средна категория.

Шон е готов да се бие отново тази година и да търси нова победа в UFC. 30-годишния американец има 11 победи и 3 загуби под банера на UFC. Пред медиите той сподели, че трябва да удря по-силно, защото в срещата с Хол удрял като жена.

Стрикланд засегна и други теми с пристрастяванията и сподели следното за едно от нещата, към които е пристрастен:

Трябва да се науча да удрям по-силно. Някак си удрях като жена в битката с Юрая Хол. Това беше гадно. Каквото такова. Тренирах доста дълго. Винаги ще има някой друг убиец. Ще се бия отново в следващите месеци. Може да победя или да ме нокаутират. 

Аз просто обичам да правя пари. Знам само двама бойци в тази категория. Брад Таварес, защото тренираме заедно и Израел Адесаня. Не гледам битки, а вместо това предпочитам да се бия.

Никога не съм взимал наркотици. Ако нямате други проблеми, тогава се дрогирайте и се радвайте на живота. Ако обаче сте човек, който може да се пристрастява и гледа много порно, тогава не се дрогирайте. Това ще ви съсипе живота. 

Аз съм в UFC и порното е проблем за всеки мъж. Ще ви дам малко съвети. Не знам дали правите често секс, но трябва да лъскате бастуна. Трябва да го правите по 2 пъти на ден. Ако не ползвате инструмента, тогава ще го загубите. 

Моята страст към порното и лъскането на бастуна не е нещо, което искам. Аз го правя, за да съм във форма. Аз съм левак и заради това моя джаб е толкова добър.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес