Зареждане

Шон О'Мали с мрачна прогноза за Илия Топурия: Ще бъде следващият Коди Гарбранд

Шон О'Мали с мрачна прогноза за Илия Топурия: Ще бъде следващият Коди Гарбранд
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Шон О'Мали изрази мнението си за бъдещето на друг шампион Илия Топурия.

Както знаем, Шон О'Мали е една от най-големите звезди в смесените бойни изкуства. Той е и кралят на дивизията в категория петел, в която се състезават някои от най-добрите бойци в този спорт. Уви, макар да се наслаждава на времето си в категорията, логично е да се заиграва с идеята за преминаване в категория перо в бъдеще поради размерите си.

Ако той наистина направи крачка към горната дивизия, Илия Топурия ще го чака там. И двамата бойци вече са си извоювали невероятни постижения на елитно ниво и сякаш тепърва започват.

След неотдавнашното взаимодействие помежду им относно ранглистата P4P О'Мали каза следното за Топурия.

О'Мали се нахвърля върху Топурия

"Илия, да, написах в Туитър "как, по дяволите, Илия е над мен в класацията, той е с пет сантиметра по-нисък и има по-малко защити на титлата". Това са просто факти. Не се опитвах да бъда забавен, а констатирах факти. Получих много хейт за това, хора, които казваха "братле, той трябва да бъде, той победи Волкановкски". Приятелю, наистина не може да ми пука по-малко къде съм в класацията.

"Илия ще бъде следващият Коди Гарбранд. Той спечели хубавата си малка битка, имаше своето малко изпълнение на Доминик Круз. Скоро ще бъде разкъсан от Макс Холоуей, а след това всичко ще тръгне надолу.

Не съвсем - имам чувството, че Илия е един от най-опитните в UFC, но майната му на Илия."

Ще видим ли някога тези двама бойци да се изправят един срещу друг? Ако да, кой е вашият фаворит за победа?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес