Зареждане

Шон О'Мали: Мераб Двалишвили е надценен

Шон О'Мали: Мераб Двалишвили е надценен
Публикувано на: Февруари 22, 2024 в 17:00 ч
Десет поредни победи. Това е визитната картичка на Мераб Двалишвили, който за последно доминира над Хенри Сехудо. Засега обаче няма нищо, което да впечатли шампиона Шон О'Мали. Вече няма съмнение, че следващият претендент за титлата в категория петел е твърдо определен.

На UFC 298 Двалишвили се справи със Сехудо, което потвърди отличната му форма и, може да се каже, статута на най-опасния в категорията. О'Мали обаче все още седи на трона и определено няма планове да сдава златото. От една страна, той вярва, че е непобеден, а от друга страна, той уж знае каква рецепта може да проработи за грузинската машина.

О'Мали се готви за първа защита на титлата, която ще се случи през март. Срещу него се изправя Марлон Вера, който му взе непобедения статут преди няколко години. Шон е фокусиран върху Вера, но не пропусна да критикува надценения Двалишвили.

„Мисля, че Мераб е надценен. Както и преди, той не ме впечатли с нищо допълнително. Не оспорвам победата му над Сехудо. Двалишвили изглеждаше доста добре в тази битка, но трябва да осъзнаете, че Хенри не е в разцвета на силите си и възрастта му личи. 

Аз самият бих нокаутирал Хенри четири пъти в три рунда. Мераб не успя нито веднъж, така че мисля, че все още има някои пропуски там. Мераб не е силов боец, той няма око на страйкър като мен. Това ще бъде моето предимство, когато се срещнем един ден. 

Трябва да се адаптирате към тези хора и да уважавате играта им, която иначе е много скучна, защото включва много игра на земята. Мисля, че съм способен на абсолютно най-добро представяне срещу Мераб, когато се стигне до него. Но сега имаме Вера, върху който се фокусирам.“, каза О'Мали.

Надценен ли е Двалишвили ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес