Зареждане

Шон О'Мали: Глупаво е да дам много пари за кола

Шон О'Мали: Глупаво е да дам много пари за кола
Публикувано на: Август 11, 2020 в 05:00 ч
Младото момче Шон О'Мали определено знае как да изкарва пари и да ги спестява. 25-годишния талант на UFC в категория петел заработи сериозни суми от изявите си тази година. "Sugar" записа две победи с нокаут в първия рунд през март и юни, в които спечели 100 000 долара от бонуси.

Преди няколко дни той разкри, че неговата запазена марка тениски се купуват като топъл хляб и за секунди изкарал 20 000 лева за тях. Този уикенд Шон пак ще влезе в клетката, за да се бие с Марлон Вера в подглавната среща на UFC 252 във Вегас. Ето какво сподели О'Мали за парите, които прави и как се разпорежда с тях:


Мисля, че направих добри пари. Тази година изкарах бонуси и продадох моята марка тениски. Успях да ги продам за 39 секунди и доста пари се задават. Но, аз се отървах от моето Субару и си карам Nissan Altima от 2006 година. Плащам застраховка около 60 долара за половин година. Като цяло е евтино и нямам сметки, което е добре. Мога да платя на баща ми, за да ми помогне да правя някои неща, имейли, такива работи. Мога да плащам на треньорите си. 

Искам да си купя къща с пари в кеш. Това ще е идеално, защото ще платя веднага и няма да имам сметки. В момента спестявам пари, за да купя къща. След това ще работя по моята фабрика за дрехи, което няма да е евтино, но ще си струва. Няма да давам пари за кола. Карам си Nissan, за да спестя пари. Да дадеш пари за чисто нова кола е възможно най-глупавото нещо, което може да направиш.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес