Зареждане

'Shogun' Rua смята, че при победа днес, ще получи шампионски двубой

'Shogun' Rua смята, че при победа днес, ще получи шампионски двубой
Публикувано на: Юли 22, 2018 в 08:33 ч
Бившият шампион в полутежката категория на UFC, Mauricio Rua може да се озове в доста добра позиция, ако успее да победи Anthony Smith по-късно днес в UFC Fight Night 134 в Хамбург, Германия.

Ако "Shogun" успее да се погрижи за работата си срещу Smith, той ще удължи победната си серия до 4, което не му се е случвало от 2007-ма насам, когато се състезаваше в PRIDE.

"Вярвам, че ако победя в този двубой, ще заслужа правото да се бия за титлата. Заради кариерата си, заради историята ми, тези които ме познават от времето, когато започнах, знаят че заслужавам този шанс."

36-годишният "Shogun" може и да не получи втори такъв шанс. Победа над Smith може и да не му гарантира битка с Cormier за титлата в полутежката категория, но бразилецът ще направи всичко по силите си.

"Това от една страна не е под мой контрол. Не е нещо, което аз решавам. Cormier вече ме предизвика, което прави нещата малко по-лесни, но не мога да мисля за това, когато пред себе си имам сериозен опонент като Anthony Smith.

Мисля си само за победата. Мисля как да спечеля този двубой, който не е никак лек и ако победя, ще бъда по-близко до шампионската битка."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес