Зареждане

Шефът на ACA: Хабиб избяга от Фъргюсън, за да не загуби

Шефът на ACA: Хабиб избяга от Фъргюсън, за да не загуби
Публикувано на: Септември 10, 2022 в 05:00 ч
Основателят на чеченската лига ACA Майрбек Хасиев не смята Хабиб Нурмагомедов за най-великия боец в историята.

Хасиев явно не е голям фен на Нурмагомедов, защото не за първи път говори такива неща по негов адрес. Майрбек критикува Хабиб, защото той е мерил сили с бойци, които са били с отрицателна статистика в ММА.

Не може да отречем, че Али Багов е единственото разпознаваемо име, което Хабиб побеждава, преди да влезе в UFC. Хабиб е правил битка и с човек, който е с рекорд 43-39 в ММА.

Това е причината Хасиев да смята, че Нурмагомедов е най-внимателният ММА боец в историята. "The Eagle" правил всичко възможно, за да не приема рисковите битки, в които може да загуби своя непобеден статут.

"Ако смяташ себе си за най-велик, тогава виж срещу какви бойци си се бил в миналото. Част от неговите битки са срещу бойци с отрицателен рекорд в ММА. 

Бях в шок, след като видях, че Хабиб има битка с боец, който е с рекорд 43-39 в ММА. Да, имаше и силни противници. Това бяха тези в края на кариерата му. 

Мисля, че Хабиб е най-внимателният боец в историята. Няма съмнение в това. Там, където може да загуби, той не се бие. Бие се само там, където побеждава. Не говоря лошо за него. 

Колко пъти беше отменена битката с Тони Фъргюсън ? Хабиб е умен боец, каквито са повечето бойци в момента. Те няма да се бият, ако не са сигурни в победата си.", сподели Хасиев пред руските медии.

Съгласни ли сте с мнението на Хасиев ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес