Зареждане

Шеф на ACA: Не искаме Емеляненко в Чечня - тежи 142 кг.

Шеф на ACA: Не искаме Емеляненко в Чечня - тежи 142 кг.
Публикувано на: Март 5, 2021 в 00:00 ч
Асланбек Бадаев, който е вицепрезидент на чеченската организация ACA се изказа критично по адрес на Александър Емеляненко. Бадаев твърди, че повече няма да дават шансове на 39-годишния ветеран, който не спирал да се дъни.

Eмеляненко е заклет алкохолик и чеченците бяха първите, които му подадоха ръка, след като излезе от затвора. Рамзан Кадиров го прие топло и му даде шанс да се бие в неговата ММА организация.

Александър и Кадиров станаха близки приятели и миналата година той прекара 6 месеца в Грозни. Той се отдаде на здрави тренировки и влезе във форма за бой с Магомед Исмаилов.

В битката им Исмаилов го прегази и ги победи с нокаут в 3-тия рунд. Емеляненко изпадна в депресия и отново се отдаде на алкохол. Бадаев разкри, че Александър тежи 142 килограма и повече няма да тренира в боен клуб "Ахмат""

Мисля, че това едва ли е възможно сега. Вероятно дори не е възможно да тренира повече при нас. Имаше твърде много опити и твърде много шансове, които бяха дадени на Александър, за да води правилния начин на живот. В Ахмат винаги му се радваха и му помагаха. 

Помните ли в каква форма беше, когато тренираше при нас ? Имаше много шансове и не продължи по този път. Ако човек иска нещо, тогава ще го постигне. Пътувал е в съседни места и там е бил видян. Очевидно, когато вече не можеше да устои на желанията си, той пътуваше до други места и пиеше алкохол. 

Не всичко вървеше по план за подготовката за боя с Исмаилов. Александър прекъсна и трябваше да говорим и работим с него. Имаш важна битка и не може да разочароваш организацията. Той се стегна и дойде на себе си, но в боя не успя да се докаже. 

Той може да се бие в ACA, но условието е да влезе във форма. Сега е с тегло 142 кг. и е ясно, че не може да става дума за битки в такава форма.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес