Зареждане

Шарабутдин Магомедов ще бъде убиец в холивудски филм

Шарабутдин Магомедов ще бъде убиец в холивудски филм
Публикувано на: Юни 21, 2024 в 02:00 ч
Шарабутдин Магомедов, известен като "Shara Bullet", вдигна голям шум в света на смесените бойни изкуства (MMA). Магомедов е родом от Дагестан, но вместо да залага на борба, той провежда битките си в стойка, а борбата му не е впечатляваща. Шарабутдин се превърна в изгряваща звезда със своя безмилостен натиск, поразителен опит и впечатляващи завършвания.

Той е посветил живота си на усъвършенстване на уменията си и утвърждаване като един от най-добрите бойци в средната категория. Наскоро Магомедов разкри неочакван обрат в кариерата му. Той твърди, че му е била предложена ролята на убиец в холивудски филм. Приемайки предложението, той вече е в процес на получаване на визата си за САЩ, за да присъства на снимките на филма.

Това е забележителен преход от клетката към филмовия екран и феновете с нетърпение очакват дебюта му в Холивуд. Все още не е ясно какъв точно ще бъде филма, но вероятно скоро ще се разбере. Този уикенд Шарабутдин се завръща в клетката, за да се бие в Рияд, Саудитска Арабия. Той има само 1 победа в UFC, но явно неговият външен вид ще го направи звезда в Холивуд.

Шарабутдин е с рекорд 12-0 в ММА и печели 10 пъти с нокаут. В своята последна битка той победи Бруно Силва в края на 2023 година. Магомедов е бивш шампион на Arena Global. Той печели 7 от срещите си още в първия рунд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес