Зареждане

Шарабутдин Магомедов: Искам да направя 30-0 в UFC!

Шарабутдин Магомедов: Искам да направя 30-0 в UFC!
Публикувано на: Януари 15, 2023 в 00:00 ч
Феновете на бойните спортове очакваха Шарабутдин Магомедов да влезе в UFC, но едва ли са очаквали да се случи толкова бързо.

В края на 2022 година стана ясно, че "Shara Bullet" e подписал с Али Абделазиз, който го вкара в най-голямата ММА организация в света. Интересен факт е, че договорът на Магомедов не е като повечето начинаещи, а ексклузивен.

Сега Магомедов е на 28 години, няма поражения, печели убедително и дава добри интервюта. Шарабутдин мълча повече от 10 дни след подписването, а сега най-накрая даде интервю за руските медии.

В това интервю Магомедов сподели, че ще взима много добри пари, както и посочи целите си. Той иска да спечели титлата и да запише 30-0 в UFC.

"Мисля, че ще се бия на 84 килограма. Това е интересно тегло, дивизията на страйкърите. Мисля, че в средна категория трябва да успея. Бойците в тази категория трябва да са нащрек, защото през 2023 г. сме сериозни. 

Да направиш 30-0 и да спечелиш пояса на UFC е на ниво. Това би било голямо постижение. Ако направя това, тогава няма да се изненадам, защото Хабиб вече ни показа, че това може да се постигне. 

Ако надмина 29-0 на Хабиб, тогава за мен това вероятно ще бъде повече от шампионски колан. Да, вярно е, че влязох в UFC чрез Абделазиз. Не знам някой от Русия да е сключил такъв договор. Не им знам цифрите, но моите са доста големи.

Казах в интервю, че ако UFC ми предложи 50 + 50 хиляди долара, тогава ще се съглася. И ми предложиха повече от 50 + 50 хиляди долара. Бих искал да се бия с Марвин Ветори.", сподели Магомедов.

Магомедов е с рекорд 11-0 в ММА и печели 10 от срещите си с нокаут. Предстои да видим кога и къде ще направи дебют за UFC.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес