Зареждане

Сейнт Пиер: С нетърпение ще гледам Хабиб и Гейджи

Сейнт Пиер: С нетърпение ще гледам Хабиб и Гейджи
Публикувано на: Юли 31, 2020 в 05:00 ч
Легендарният боец Джордж Сейнт Пиер се развълнува от това, че Дейна Уайт даде зелена светлина за битка между него и Хабиб Нурмагомедов. Сейнт Пиер се оттегли от ММА в началото на миналата година, след като от UFC му отказаха среща с непобедения дагестанец. "Rush" искаше битка с Хабиб, защото тя била важна за неговото наследство в спорта. За съжаление тогава не се случи, но сега нещата се променят. В началото на този месец бащата на Нурмагомедов почина след дълго боледуване.

Мечтата на Абдулманап Нурмагомедов беше Хабиб да се оттегли с рекорд 30-0 и да се бие с Джордж Сейнт Пиер. Към момента Хабиб е с рекорд 28-0 в ММА и през октомври ще брани титлата си срещу временният шампион Джъстин Гейджи. "The Eagle" сподели, че иска битката със Сейнт Пиер да се случи през април 2021 година. Явно Сейнт Пиер също изгаря от желание и сподели, че с нетърпение чака срещата на Хабиб с Гейджи. Ето какво сподели Сейнт Пиер пред ESPN:

По дяволите, тъкмо когато си мислех, че ще си почина. Нямам търпение да гледам битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи през октомври. Късмет и на двамата.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес