Зареждане

Сейнт Пиер: Никога няма да се бием с Хабиб

Сейнт Пиер: Никога няма да се бием с Хабиб
Публикувано на: Юли 4, 2021 в 00:00 ч
Легендата Джордж Сейнт Пиер разкри, че никога няма да видим бой между него и Хабиб Нурмагомедов. В последните няколко години това беше една от най-желаните битки в UFC. Нурмагомедов не спираше да говори, че баща му мечтае за такъв двубой.

Сейнт Пиер беше готов да се бие с Хабиб, но Дейна Уайт го отряза и Джордж обяви, че се оттегля от ММА. В последствие Абдулманап Нурмагомедов почина и няколко месеца по-късно Хабиб защити титлата си и обяви, че се оттегля от ММА.

Към днешна дата Хабиб и Сейнт Пиер са в пенсия и шансовете за такъв бой са минимални. Преди няколко седмици Али Абделазиз разкри, че Сейнт Пиер продължава да настоява пред Дейна Уайт за такава среща.

Нурмагомедов е категоричен, че няма да се бие повече, а Сейнт Пиер сподели пред медиите, че никога няма да има такава битка. Ето какво още каза легендарния шампион в две различни категории:

Вярвам, че ако направим тази битка с Хабиб 10 пъти, тогава всеки път ще има различен изход. За съжаление обаче никога няма да я видим. Тайминга беше проблем в UFC. 

Жалко е, но може да се разглежда като положително, че и двамата завършихме кариерата си с голямо наследство и нищо не е опетнено. Това е добре.

Как би завършила битка между Хабиб и Сейнт Пиер ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес