Зареждане

Сейнт Пиер иска оферта, която не може да откаже

Сейнт Пиер иска оферта, която не може да откаже
Публикувано на: Август 3, 2020 в 06:00 ч
Джордж Сейнт Пиер е готов да се завърне в играта за битка с Хабиб Нурмагомедов. Това обаче няма да е евтино за UFC. Сейнт Пиер преговаряше с UFC за битка с Нурмагомедов миналата година, но Дейна Уайт отказа да му даде шанс. Президента на UFC се притесни, че "Rush" може да победи Хабиб, а след това ще остави титлата, както постъпи след битката с Майкъл Биспинг. Това не се понрави на Сейнт Пиер и той обяви, че се оттегля от ММА през февруари 2019 година на пресконференция в Канада.

Бившия шампион в две категории спря с ММА в серия от 13 поредни победи и със статистика 26 победи и 2 загуби. В началото на миналия месец бащата на Хабиб почина и сега шампиона смята да изпълни неговата мечта и да направи битка със Сейнт Пиер, а след това да се оттегли. Дейна Уайт е готов да изпълни искането на Хабиб и Джордж също е готов за бой, но организацията ще трябва да се бръкне сериозно, за да върне в клетката един от най-великите бойци. Ето какво сподели Сейнт Пиер за исканията си:


Все още съм в добра форма, но не защото чакам битка, а защото така ми харесва. Не мога да кажа, че съм във форма за битка. Ако имах битка, то тогава щях да започна лагер. В момента съм в пенсия, добре съм и влязох в залата на славата. Ако UFC искат нещо от мен, то нека предложат оферта, която няма да мога да откажа. Те знаят къде да ме намерят. Нека се обадят. 

Ще успее ли Сейнт Пиер да победи Хабиб Нурмагомедов ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес