Зареждане

Сергей Харитонов: Александър Емеляненко имаше страх от чеченците

Сергей Харитонов: Александър Емеляненко имаше страх от чеченците
Публикувано на: Декември 20, 2022 в 00:00 ч
Загубата на Александър Емеляненко от блогъра Святослав Коваленко удари сериозно неговата репутация.

Коваленко беше по-лек с над 30 килограма от Александър, но въпреки това го прати 2 пъти в нокдаун. Малцина очакваха Александър да падне, но той го направи след решение на съдиите. Вълна от критики заля братът на "Последният император".

Не е изненадващо, че Сергей Харитонов беше един от първите, които коментираха излагацията на Емеляненко.

„Можете ли да си представите да паднете от дете с 25 кг по-леко от вас ? Блогър, човек, който като цяло няма нищо общо със спорта. Какво мога да кажа ? Да кажа, че е хубаво, или какво? 

Емеляненко си остана такъв, какъвто беше. Просто преди, до 30-годишна възраст, имаше здраве, а след това си отиде поради различни причини.

 Когато беше в Ахмат, той беше държан от хора с власт. Беше го страх и затова се държеше при чеченците. И тогава той се махна от тях и приключи.”, каза Харитонов в YouTube канала на Александър Лютиков.

Емеляненко и Харитонов се биха през 2006 година. Тогава Алексаднър нокаутира Сергей в първия рунд на битката им в Япония. Александър не пиеше, когато Рамзан Кадиров го взе при себе си в Грозни. Той тренираше и беше във форма, но реши да се махне от Чечня и пак се отдаде на пиянства.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес