Зареждане

Серджо Петис доминира над Рики Бандехас на Bellator 242

Серджо Петис доминира над Рики Бандехас на Bellator 242
Публикувано на: Юли 25, 2020 в 07:48 ч
Серджо Петис се завърна в клетката, за да се изправи срещу Рики Бандехас в категория петел. Двамата оглавиха галавечерта Bellator 242, която беше първа за организацията от няколко месеца и се проведе в Кънектикът. Боя протече под диктовката на Петис, който се представя много добре, откакто се присъедини към Bellator от UFC. Серджо успя да победи с решение / 3x 30-27 / и според мнозина си заслужи шанс за титлата в категорията.

Петис успя да натисне Бандехас със здрави ритници и удари в началото. Серджо играеше от дистанция, а Рики успя да я скъси и отбеляза събаряне. Бандехас не успя да се възполза на земята и Петис успя да се изправи и отново започна с ритници. Натискът на Серджо не спираше и той вкарваше тежки попадения на своя съперник.

Петис вкара силен ритник, който наруши баланса на Бандехас и той отново пренесе боя на земя, но Петис веднага се изправи. Серджо не спираше да вкарва ритници на Бандехас, който губеше по точки и от неговия щаб го караха да търси приключване. Това само доведе до още по-големи щети за него. Серджо не спря да му вкарва ритници и удари и така боя стигна до решение, което беше в полза на Петис.

С тази победа Серджо навлезе в серия от 3 поредни победи, като две от тях записа в Bellator тази година. Бандехас от своя страна губи серия от 2 поредни победи. От организацията планират да дадат шанс за титлата в категория петел на Петис по-късно тази година след победата над Бандехас.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес