Зареждане

Сехудо смята, че Стърлинг ще избяга от двубоя им на UFC 288

Сехудо смята, че Стърлинг ще избяга от двубоя им на UFC 288
Публикувано на: Март 1, 2023 в 00:00 ч
Хенри Сехудо няма много вяра в това, че Алджамейн Стърлинг ще се появи на 6 май за тяхната планирана битка за титлата в категория петел на UFC.

Организацията беше доста открита по отношение на желанието им да организират битка между Стърлиг и завръщащия се ‘Triple C’ тази пролет, но малко е направено и всички пръсти изглежда сочат към Стърлинг. С толкова много несигурност около състезанието, инфорамцията показва, че организацията е искала претендентът номер 1 в категория петел Шон О’Мали да служи като официална резерва за битката. О’Мали обаче не изглежда да се интересува от позицията.

Във видео, качено в канала му в YouTube, Сехудо отговори на опасенията на О'Мали относно това, че е официален дубльор на битката, като същевременно разкри, че нито той, нито Алджамейн Стърлинг са подписали договор за предложения от тях UFC 288 сблъсък.

„Шон О’Мали говори, че не иска да бъде резерва за Сехудо срещу Алджоо и да, той е прав. Все още никой от нас не е подписал“, разкри Сехудо. „Никой не е подписал, но наистина, в действителност аз съм готов да подпиша. Просто чакам Алджо."

Хенри Сехудо не очаква Алджамейн Стърлинг да се появи за битка на 6 май

Оттам Хенри Сехудо прегледа видеоклипа от канала на Шон О’Мали в YouTube, където той изрази малък интерес да бъде официален заместник за сблъсъка Стърлинг срещу Седжудо. Най-голямата причина на О’Мали е, че той просто не иска да премине през изтощителния процес на трупане на тегло, без изобщо да влезе в Октагона. В отговор на коментарите на О'Мали, "Triple C" каза:

„Сега, когато го обяснява, той всъщност е прав, поради фактора тегло. Но в същото време имам чувството, че ще го направи... Дори ако Шон не се бие с мен. Не се дърпам. Мисля, че дори Шон О’Мали да не се бие с мен, мисля, че пак ще му помогне и ще го подготви за това следващия път, когато трябва да натрупа тегло. Знам, че е гадно. Жалко, но това са фактите."

След това Сехудо изрази собствения си скептицизъм към датата си на 6 май с шампиона, прогнозирайки недвусмислено, че Алджамейн Стърлинг ще се оттегли от битката и поради тази причина О'Мали трябва да преразгледа възможността си да служи като резервен вариант.

„Така или иначе, човече, гледам да приспя някого на 6 май и се надявам Алджамейн да не се оттегли. И ще ти кажа това Шон, ако гледщ. Имам чувството, че Алджамейн ще се оттегли. Просто го усещам. Той не иска да се бие с мен. Той просто иска да продължи да се наслаждава на колана си. Той иска да се бие в най-лесните мачове за него. Така че, ако искаш да се подготвиш за титлата, ще ти кажа да помислиш отново и да се подготвиш, човече, защото имам чувството, че Алджо ще се оттегли.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес