Зареждане

Седрик Думбе не иска Марк Годард да е рефер в битките му

Седрик Думбе не иска Марк Годард да е рефер в битките му
Публикувано на: Май 4, 2024 в 20:00 ч
Седрик Думбе, френският ММА боец и бивш шампион по кикбокс в GLORY, се надява в бъдеще Марк Годард да не е рефер в битките му. Думбе призна, че не харесва Годард, който има вина за единствената му загуба в ММА. Седрик се би с Байсангур Чамсудинов, а битката завърши доста драматично.

Парче стъкло се заби в пръста на Думбе, който пожела кратка пауза, за да извади стъклото. Годард не уважи неговите претенции и го предупреди, че няма как да спира битката. Секунди по-късно Думбе и Чамсудинов спряха да се бият, а Марк сложи край на битката.

Той обяви Чамсудинов за победител с технически нокаут. Думбе не е забравил това спорно решение и не иска да вижда Годард в битките си:

„Знам, че не е хубаво да се каже, но просто вече не харесвам този човек. Преди си мислех, че е добър. Сега не го искам в битките ми. Той не за първи път взема такива решения. Той често прави грешки в октагона. 

Разбира се, ще попитам дали могат да намерят друг рефер. Ако не, така да бъде. Не ме интересува, но аз наистина не харесвам този човек и не мисля, че това някога ще се промени.", сподели Думбе.

Седрик се завръща в клетката на 17-ми май, за да се бие с Джалил Уилис на Bellator Champions Series 2 в Париж.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес