Зареждане

Scott Coker споделя причината, поради която MVP срещу Paul Daley не е в Англия

Scott Coker споделя причината, поради която MVP срещу Paul Daley не е в Англия
Публикувано на: Декември 13, 2018 в 00:02 ч
Президента на Bellator, Scott Coker реши да поговори днес за причината, поради която дългоочакваната битка между Michael Page и Paul Daley, не беше организирана в Англия, както всички фенове очакваха. Двамата ще се бият в турнира на Bellator в полусредна категория на Bellator 216, което ще се проведе на 16 февруари в Кънектикът и ето какво сподели Scott:



Опитахме да организираме битката в Англия и искахме тя да се случи там. Нашите партньори обаче настояха битката да се проведе в САЩ. Ние обаче започнахме разговор с тях и директора на DAZN, James Rushton се съгласи да я организираме в Лондон, но по това време нямаше свободно място. Тогава се разбрахме, че ако не успеем да намерим място, тогава битката ще остане в САЩ, където те и без това я искаха.

Ние опитвахме доста и тъсехме места, на които да организираме битката и сменяхме датите, но нямаше свободни. Събитието трябваше да се проведе през февруари, но нямаше свободни места в Лондон и ние решихме да я организираме на на 16 февруари в Кънектикът.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес