Зареждане

Състезателка на UFC: Предлагаха ми да стана проститутка

Състезателка на UFC: Предлагаха ми да стана проститутка
Публикувано на: Май 26, 2024 в 12:00 ч
Проблемите на Мария Агапова в Америка не спират да се появяват.

UFC боецът от Казахстан живее в Щатите от много години, но продължава да изпитва сериозни трудности, въпреки че през юли планира шестата си битка в промоцията на Дейна Уайт. Наскоро Агапова каза, че до дни няма да има къде да живее.

Освен това около нея има хора, които се опитват да се възползват от ММА състезателката. Стига се до крайности и те искат да убедят Агапова да навлезе в проституцията. Тя описа подробно това в социалните си мрежи.

Ето как точно се опитват да вкарат Агапова в игрите за възрастни:

"Приключих с търсенето на работа като модел. Опитаха се да ме измамят за пари, да ме въвлекат в порно и проституция. Но най-накрая ме накараха да се откажа от тази идея. Мой приятел, когото познавах от около година, се опита да ме продаде в сексуално робство. Това ме шокира, затова реших да ви разкажа тази история. Това се случи през 2022 г. Всичко започна, когато отидох на гости при приятел, когото познавах от година. Името му е Ричи. 

Каза, че братовчед му има собствена  фирма за кожени дрехи и искат аз да им бъда модел. Ричи ме помоли да пробвам някои много еротични дрехи, за да може да направи снимка и да я изпрати на братовчед си. Това е единственият приличен тоалет, с който се съгласих да се появя. Останалите изглеждаха покварени. Ричи искаше да ги пробвам в къщата му. Аз отказах. Същата вечер Ричи ми каза: „Слушай, искаш ли да станеш стриптизьорка ?" Аз отказах.

Изпратих на Ричи снимки на всички тоалети и неговият братовчед Кент започна систематично да ми звъни, да ме пита как съм и, разбира се, да ме бомбардира с обещания, че ще спечелим милиони долари. Кент се обаждаше по 10 пъти на ден и изпращаше съобщения поне 10 пъти на ден, което ме накара да повярвам, че това правят измамниците. Постоянно се обаждат, опитват се да те убедят в нещо. Не повярвах на думите му и казах: „Тъй като имате милиони долари, пратете ми нещо като начало. В беда съм и имам нужда от помощ."

Един ден започнах да задавам въпроси. Какво е името на вашата фирма и ресторант ? Отговори нямаше. По телефона каза, че има голям ресторант и трябва да плаща на работниците. Кент също имаше и бизнес партньор Тоня, която е дизайнер на обувки. Оказа се, че тя е и секс работник. Предложиха ми и аз да стана такава, но отказах. След като разбрах цялата ситуация, реших да пиша на Ричи, че разбирам всичко. В отговор той се обиди и дори заплаши да разкаже всичко на UFC. Честно казано случилото се ме възмути. 

Аз съм жив човек, със собствен живот и интереси, а те решиха просто да ме продадат като парче месо. Те все още са свободни, продължават да продават други момичета в робство и вървят редом с нормалните хора и техните деца. Това е всичко, което исках да кажа.", разкри Агапова.

Агапова ще се състезава в мач по правилата на граплинга срещу американката Хелена Кревар в Karate Combat 46 на 30 май. На 14 юли тя ще се бие с Луана Сантос в UFC. Последната битка на Агапова беше срещу Джилиан Робъртсън през септември 2022 г. на UFC Fight Night 210, където тя претърпя поражение във втория рунд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес