Зареждане

Сантяго Понзинибио e готов да се завърне в клетката

Сантяго Понзинибио e готов да се завърне в клетката
Публикувано на: Март 14, 2020 в 06:06 ч
Сантяго Понзинибио е готов да се завърне в клетката, след като отсъства вече година и половина. 33-годишния боец се бореше с контузии, които го извадиха от играта за дълго време и това принуди UFC да го изхвърлят от ранглистата в полусредна категория. Коравия аржентинец е с рекорд 27-3 в ММА и се намира в серия от 7 поредни победи в UFC. Той е в UFC вече 7 години и успя да запише 9 победи и 2 загуби.

В своята последна битка го видяхме как нокаутира Нийл Магни през ноември 2018 година в родината си и спечели бонус. В края на миналата година Понзинибио трябваше да се бие с Роби Лоулър, но поредната контузия го извади от срещата. Сега той е готов да се завърне и да започне своето пътуване към пояса в категорията. Ето какво сподели талантливия състезател в интервю за MMA Junkie:


Имах контузия, която постави пауза в кариерата ми. Добре се справях и бях близо до световната титла. Сега се възстанових и наистина съм щастлив, че мога да се върна в клетката и търся голяма битка, за моето завръщане. Моята работа е добре документирана. Направих доста битки в UFC и съм в серия от 7 поредни победи, от които 4 с нокаут.  

Нараняванията се случват, това е част от играта, но аз ще дам всичко от себе си, за да спечеля този бой за световната титла.  Мисля, че мога да съм готов за битка през юни. Искам да се бия с боец от топ 5 или голямо име. Понякога не се получава с бойци от топ 5, но може би имена като Лоулър, дос Аньос, Нейт Диаз или Петис.  Знам, че имам всички оръжия, за да бъда световен шампион и съм готов, така че това ще дойде естествено.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес