Зареждане

Santiago Ponzinibbio: Tyron Woodley знае, че ще го нокаутирам

Santiago Ponzinibbio: Tyron Woodley знае, че ще го нокаутирам
Публикувано на: Ноември 19, 2018 в 08:01 ч
Santiago Ponzinibbio продължи да се представя впечатляващо и успя да победи с нокаут Neil Magny на събитието в Аржентина. Тази негова победа му донесе бонус и той вече е в серия от 7 поредби победи. Ponzinibbio веднага след битката предизвика шампиона в категорията Tyron Woodley и заяви, че догодина е шампион. Tyron обаче не се впечатли и му препоръча да продължи да побеждава, ако иска да се бие с него. Santiago е на друго мнение и смята, че Woodley не иска да се бият, защото ще бъде нокаутиран:


Разбирам Woodley и това, което казва, защото той иска да задържи титлата си възможно най-дълго. Той знае, че ако се бием ще бъде нокаутиран. Tyron просто иска да царува още и затова говори, че трябвало да продължавам с победите. Бил съм се в Канада с канадци и в Европа с европейци и ми стана интересно, защото dos Anjos отказа да се бие с мен в Аржентина. Мисля, че вече заслужавам опонент от топ 5 и най-вероятно ще се изкача до тази позиция след победата. Оставам съсредоточен и ще преследвам този шанс за титлата, който може да последва след още 1 победа.

Радвам се, че виждам голямо израстване на спорта тук в Аржентина и искам да продължа да помагам за това израстване. Ще организираме семинари и лекции. 


Припомнете си още веднъж победата, която записа Santiago:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес