Зареждане

Санчез доволен от признанието, което получи от легендата Макгрегър

Санчез доволен от признанието, което получи от легендата Макгрегър
Публикувано на: Февруари 21, 2020 в 19:00 ч
Диего Санчез понесе сериозна критика от много хора заради това, което направи наскоро на събитието в Рио Ранчо. Санчез се представи разочароващо в битката си с Мишел Перейра, но извади късмет и спечели с дисквалификация. Перейра вкара непозволен удар с коляно в главата на Диего, а той се оплака, че не може да вижда и не пожела да продължи.

Бразилеца щеше да спечели с решение, но тази негова грешка му коства победата. Феновете искаха Санчез да продължи, но той е опитен ветеран и се възползва от неговата грешка. Конър Макгрегър сподели в социалните мрежи, че иска да се бие със Санчез, който вижда в това признание и благодари на легендарния шампион:


Перейра ми нанесе убийствен удар и с толкова сила! Кой трябваше да поеме този удар и щетите по главата ? Аз! Този белег ще го нося до края на живота си. Нима това, че не продължих да се бия с тази аркада ме прави страхливец ? Не, това ме прави мъдър човек. Хора, играта се разви и вече сме 2020 година, а не 1996 година. 

Направих 31 битки в UFC, защо не говорите за това ? В крайна сметка  най-високоплатеният състезател, който има високо бойно IQ и е легендарен шампион не се заблуди от кампанията на медиите и другите, която целеше да опетни мен и моя треньор. Конър Макгрегър, благодаря - ти си един мъдър човек.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес