Зареждане

Само Рамзан Кадиров може да усмири побеснелият Alexander Emelianenko

Само Рамзан Кадиров може да усмири побеснелият Alexander Emelianenko
Публикувано на: Март 3, 2019 в 00:00 ч
Sergei Kharitonov реши да критикува сериозно своя колега Alexander Emelianenko, който наскоро беше арестуван от полицията, след като шофира в нетрезво състояние и се вряза в две коли, а след това опита да избяга. 37-годишния боец псувал полицаите и сега ще прекара 10 дни в ареста, а след това не се знае какво ще стане с него. Kharitonov сподели в социалните мрежи, че само президента на Чечня, Рамзан Кадиров може да се справи с Emelianenko и го призова да го държи в Чечня:



Днес бях събуден от множеството обаждания от журналисти. Чух, че Alexander Emelianenkо отново се е забъркал в някакви проблеми. Този път е направил катастрофа или нещо такова. Много пъти съм го казвал и пак ще ви кажа, че той е опасен за обществото. Той убива, пие, изнасилва и прави каквото си иска. Само един човек може да го контролира и това е президента на Чечня, Рамзан Кадиров. 

Г-н Кадиров, моля ви да го върнете в боен клуб Ахмат. Дръже го затворен в Чечня, за да не може да направи още по-големи поразии. Той слуша само вас. Emelianenko никога няма да се промени. Невъзможно е да се промени. Той е затворник и сега е на свобода, но рано или късно, ще се върне там. 








Кадиров беше единствения човек, който даде шанс на Emelianenko и го прие в своята организация. Там той успя да спечели 2 битки, а една завърши с равенство.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес