Зареждане

Сакай за Овърийм: Няма как да ми избяга в клетката

Сакай за Овърийм: Няма как да ми избяга в клетката
Публикувано на: Август 12, 2020 в 08:26 ч
Бразилският боец в тежка категория Аугусто Сакай ще се изправи срещу Алистар Овърийм на 5-ти септември.

Сакай е напълно наясно, че се изправя срещу бивш К-1 шампион, който има нокаути над легенди като Бадр Хари и Питър Аертс и че това ще бъде най-големия му тест в кариерата.

"Той има страхотна кариера в кикбокса и уважавам историята, но ние ще се бием по правилата на ММА и там съм готов да поднеса изненади," сподели Сакай.

Вижте също: Алистар Овърийм срещу Аугусто Сакaй през септември

Сакай вярва, че малкият Октагон в UFC Apex в Лас Вегас ще бъде за негово предимство.

"Овърийм промени доста стила си напоследък. Той не е толкова агресивен както преди. Търси повече събаряния, както например беше срещу Жаирзиньо Розенструик и избягва силните размени на удари.

Аз идвам след три-рундова битка срещу Благой Иванов и като цяло съм се адаптирал към този размер. Овърийм няма да има къде да избяга. Уверен съм. Ще победя с нокаут."

Овърийм има и немалко победи със събмишън, затова Сакай тренира своята защита на земя заедно с жиу-житцу майстора Гиле Рибейро.

"Минах през доста ускорен курс по гилотини. Прекарахме часове изучавайки най-оптималните начини да се защитя от силните му захвати."
 

Сакай освен това вярва, че победа над Овърийм ще го приближи то шампионски двубой.

"Мисля, че Франсис Нгану ще е следващия претендент. Логично е да сложат победителя между мен и Овърийм срещу Дерик Люис, за да се реши кой ще бъде претендент за титлата след това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес