Зареждане

Съдийска балтия принуди Жалгас Жумагулов да се оттегли от ММА

Съдийска балтия принуди Жалгас Жумагулов да се оттегли от ММА
Публикувано на: Ноември 21, 2022 в 00:00 ч
И миналия уикенд не минахме без спорни решения на съдиите в UFC.

Вижте още - Съдиите на UFC 281 показаха, че са брутални некадърници

Разбира се, като по традиция некадърникът Сол Д'Амато пак изгря. Преди седмица в Ню Йрок Д'Амато направи нещо невиждано в ММА. Той нахлу в клетката, грабна бележките от Брус Бъфър и започна трескаво да коригира резултатите си.

Сега Сол пак се издъни сериозно. В битката между Чарлз Джонсън и Жалгас Жумагулов, видяхме как Жалгас водеше по точки. Той вкара доста повече удари и трябваше да спечели. За съжаление Жалгас загуби с разделно решение.

Д'Амато реши, че Жалгас трябва да загуби и неговия вот се оказа решителен. 13 от 13 журналисти от големите ММА медии в САЩ отсъдиха в полза на Жумагулов, чието предимство беше очевидно.

Той обаче загуби за 2-ри пореден път с разделно решение. Явно съдийските балтии са дошли в повече на казахстанеца. В социалните мрежи Жалгас обяви, че слага край на кариерата си. Той се оттегля с рекорд 14-8 в ММА и в серия от 3 поредни загуби.

Много бойци искат от UFC да разкарат Сол Д'Амато, но неясно защо той продължава да работи. Това е гарант, че неадекватните отсъждания ще продължат и в бъдеще.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес