Зареждане

С благ характер и тежки удари Александър Цонев ще повали 'Върколака'

С благ характер и тежки удари Александър Цонев ще повали 'Върколака'
Публикувано на: Май 3, 2019 в 12:40 ч
Александър Цонев ще направи втория си професионален ММА двубой във веригата SFC на 12-ти май. Тогава в столичната зала "Зимен дворец" Цонев ще се бие срещу Цветан Чолев "Върколака", като това се очертава един от най-заредените с емоция двубои на SFC 8: The Matrix.

28-годишният боен атлет изобщо не се трогва от заканите на "Върколака", тъй като вече е набрал скорост - през февруари той записа един от най-бруталните нокаути в близките години - срещу Данияр Зарилбек още в първия рунд.

Вижте как се подготвя Цонев и кое е най-силното му оръжие, както и какво иска да каже на опонента си преди SFC 8:
 

 
Цонев тренира двуразово всеки ден и се подготвя изключително сериозно за предстоящата битка, а от всичкото натоварване през подготвителния лагер най-трудната част е пускането на пералня всяка вечер с потните дрехи след тренировка.

"Наблягам на всички аспекти на играта. Не мисля, че нещо може да ме притесни и смути. Надявам се и опонента ми да се подготви подобаващо, за да зарадваме зрителите на SFC 8 и да им предложим една хубава и уникална галавечер," сподели Сашо за MMA.BG
 
Александър започва с граплинг, но бойните спортове бързо го увличат и той започва да се състезава на все по-високо ниво, като преминава през бокс и кик-бокс и в крайна сметка стига до професионалния ММА.

Двамата с Чолев вече си размениха реплики през интернет, като "Върколака" се закани да схруска Цонев "като зайче". Със зверските си двуразови тренировки обаче, Александър показва, че е много вероятно да изгони вълка от гората.
 

 
Вижте също:  Върколака за Цонев: Ще му скърша врата на две! Ще го изям! 

SFC 8: The Matrix ще се проведе на 12-ти май и ще включва битки по ММА, К1 и богато шоу, което прави събитието инстинкти спектакъл за зрителите. Билетите са вече в продажба и могат да се закупят от касите на Eventim или от магазина за бойни спортове на ул. Искър 16а в София.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес