Зареждане

Ryan Bader иска да стане шампион на RIZIN

Ryan Bader иска да стане шампион на RIZIN
Публикувано на: Септември 7, 2019 в 08:30 ч
Качил: DoloR
Двойният шампион на Bellator Ryan Bader ще брани титлата си в тежка категория срещу Cheick Kongo след броени часове в Калифорния. Bader държи титлите в тежка и полутежка категория и има желание да стане шампион в още една организация. Ryan иска да отиде в Япония, за да се биe срещу шампиона в полутежка категория на RIZIN.

Вече видяхме битки за титла между бойци на Bellator и RIZIN, като в момента Kyoji Horiguchi e шампион в категория петел на двете организации. Ryan иска да направи същото и смята да се пробва, след като защити пояса си при тежките на Bellator 226:


Говорихме си с Coker и плановете са да се върна в полутежка категория след битката с Kongo. Много бих искал да се върна в полутежка категория и да се пробвам за титлата в RIZIN. Искам да се пробвам там през октомври, а след това нова битка през декември. 

Сега съм мотивиран да държа титлите и съм отворен за всякакви възможности, които се открият. Това е моята мотивация и не ми трябва друга. Готов съм за битката с Kongo и мога да се бия 5 рунда с него, но ще се възползвам от шанс да го приключа по-бързо. 


Вижте и поредната шега, с която Bader изненада своя шурей:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес