Зареждане

Роуз Намаюнас: Победих Карла Еспарза

Роуз Намаюнас: Победих Карла Еспарза
Публикувано на: Май 9, 2022 в 02:00 ч
Роуз Намаюнас вярва, че е победила Карла Еспарза.

Двете се биха за титлата в категория сламка на UFC 274, което се проведе миналия уикенд в Аризона. Роуз заложи златото си срещу Еспарза, която вече имаше 1 победа над нея в битка за титлата. Намаюнас не показа достатъчно и загуби титлата си след съдийско решение в скучна среща.

С тази загуба Роуз се раздели със серия от 3 поредни победи. Тя вече има 2 поражения от Еспарза, но въпреки това призова за реванш.

"Спечелих битката. Мисля, че вкарах повече удари. Свалих я на земята, докато нейните събаряния не бяха значителни и нямаше контрол. Тя ми вкара 1-2 добри удара в цялата битка. Чувствам, че вкарах щети и контролирах боя. Горда съм със себе си, защото се придържах към стратегията. 

Тя нямаше никаква атака. Аз съм била в здрави размени на удари, чупили са ми носа. Еспарза залъгва своите съпернички и чака да я удрят. Мисля, че спечелих битката. Аз съм атрактивен боец и мисля, че феновете освиркваха Еспарза, а не мен. 

Мислех, че отбелязвам точки с играта си. Октагона беше доста хлъзгав. Не исках да правя грешки, защото тя чакаше за събаряния. Готова съм за реванш с нея. Чувствах, че съм по-силна навсякъде. Ще приема реванш. 

Трябва да гледам пак битката, но си мисля, че вкарах добри удари. В първата ни битка, тя беше по-добра от мен, но сега не беше. Аз я свалих на земята. Къде беше нейната борба ? 

Уважение за Еспарза и уменията, които притежава. Тя обаче не е шампион, който феновете ще харесат", сподели Намаюнас на пресконференцията след UFC 274.

Заслужено ли загуби Намаюнас ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес