Зареждане

Rousey: Нападението над буса беше по-лошо от боя на UFC 229

Rousey: Нападението над буса беше по-лошо от боя на UFC 229
Публикувано на: Октомври 15, 2018 в 12:26 ч
Ronda Rousey имаше тежка година, като дори дебютира в WWE и затвори устите на критиците с впечатляващите си представяния на ринга. След като претърпя загуба от Holly Holm през 2015-та, тя сякаш се покри за известно време, но вече отново дава интервюта и търси медийното внимание. Този път тя коментира излязлата извън контрол среща между Conor и Khabib.

"Разбирам, че срещите трябва да се продават. Не не мисля, че е необходимо хора да бъдат арестувани за нещо такова. Доказвала съм, че мога да продавам срещи и без да нарушавам закони."

Разбира се, успехът ѝ просто бледнее пред този на McGregor. Последните ѝ две срещи успяха да ударят 1.1 милиона, докато McGregor стигна 4.4 милиона с Mayweather и 2.4 милиона с Khabib.



"Все пак смятам, че това, което се случи на UFC 229, не беше по-лошо от нападението му над буса. Там бяхме с приятелката ми Rose Namajunas. С Michael Chiesa изтървахме битктие си, защото бяхме нарязани от стъклата."

"Не мисля, че трябва да има по-специално отношение към някои бойци, само защото привличат по-голям интерес."

Както и да го погледнем обаче, това специално отношение няма как да изчезде ей така - все пак бизнесът си е бизнес, а от UFC едва ли биха отказали няколко допълнителни милиона. Rousey обаче споделя, че ако изгонят McGregor, би ходатайствала в WWE.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес