Зареждане

Роугън обяви Махачев за най-завършения боец: Той може да те нокаутира с ритник в главата

Роугън обяви Махачев за най-завършения боец: Той може да те нокаутира с ритник в главата
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 00:00 ч
Коментаторът на UFC Джо Роган обяви Ислам Махачев за най-завършения боец в промоцията в момента.

През последните години Ислам Махачев се утвърди като един от най-добрите бойци в смесените бойни изкуства. Той разкъсваше всеки противник, който се изправяше пред него, включително такива като Чарлз Оливейра, Дъстин Поарие и Александър Волкановски.

На този етап е трудно да се спори срещу това, че той е боец № 1в спорта. Освен това, на 32-годишна възраст, изглежда, че все още му остават няколко години в елита.

Някой, който е наблюдавал прогреса му, е Джо Роугън. Като коментатор, който ежемесечно наблюдава много от елитните бойци, състезаващи се в UFC, той има доста добра гледна точка за това кой наистина е най-добрият.

В този смисъл това беше доста голям комплимент, който той направи на Махачев по време на неотдавнашния епизод на своя подкаст.

Джо Роугън похвали Ислам Махачев

"Ако искате наистина да говорим за това кой е най-завършеният боец, трябва да назовем някой като Макс Холоуей или Илия Топурия, но Ислам Махачев трябва да поставите на върха като най-завършения. Той може да ви нокаутира с ритник в главата точно като Джон Джоунс... Проблемът при Джон за съжаление е тази контузия в рамото и след това несигурността относно преминаването в тежка категория."

Непосредственото бъдеще на Ислам Махачев е неясно. От една страна, той може да продължи да се опитва да защитава пояса си в лека категория. От друга страна, винаги има шанс да се изкачи до полусредната категория в опит да стане световен шампион в две дивизии.

Той има много възможности и това е чудесна позиция да бъде шампион. Уви, макар че някои от критиците му никога няма да се съгласят, става все по-трудно да се пренебрегнат постиженията му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес