Зареждане

Роугън към Порие: Сен-Дени е убиец! Подготви се добре

Роугън към Порие: Сен-Дени е убиец! Подготви се добре
Публикувано на: Януари 26, 2024 в 19:00 ч
Коментаторът на UFC Джо Роугън коментира двубоя между Дъстин Порие и Беноа Сен Дени. Американецът смята, че бившият временен шампион на UFC трябва да внимава с френската звезда.
Битката на Порие със Сен Дени ще се проведе по време на UFC 299, което е планирано за 9 март в Маями, Флорида. Битката в лека категория ще е подглавна за галавечерта. 

UFC я насрочиха за 5 рунда, а феновете са повече от развълнувани. Това вълнение включва и коментатора Роугън, който не го скри в скорошния си подкаст в Spotify. Джо съветва Порие да внимава с французина. Според него "Богът на войната" е много опасен боец, който няма милост към опонентите си.

"Това е голяма битка. Този тип Беноа Сен Дени е шибан убиец. Той е много страшен човек. Казвам ви, че Беноа Сен Дени е на високо ниво. Има огън в очите. Виждаш ада, когато го погледнеш в очите. 

Битката му с Дъстин ще бъде вълнуваща и е по-добре Дъстин да е готов. По-добре бъдете подготвени, когато се изправите срещу този човек, защото той ще се опита да си направи име.", сподели Роугън

Порие (MMA 29-8, 1 NC) претърпя поражение в последната си битка на UFC 291, която се проведе в края на юли 2023 година. 35-годишният американец беше нокаутиран от Джъстин Гейджи. Залогът в битката беше поясът BMF ("Най-лошото копеле").

Той се състезава два пъти за пояса в дивизията, но загуби чрез събмишън. В момента Порие е номер 3 в ранглистата на UFC в лека категория.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес