Зареждане

Rory MacDonaled е 'убеден', че Robbie Lawler е бил на стероиди в битката им

Rory MacDonaled е 'убеден', че Robbie Lawler е бил на стероиди в битката им
Публикувано на: Септември 1, 2017 в 08:30 ч
 
Rory MacDonald не спести нищо по време на интервюто си за Reddit MMA, отговаряйки на купища въпроси от фенове, включително дали смята, че Robbie Lawler е бил на стероиди, когато двамата се срещнаха в Октагона.
 
Двамата сътвориха една порочна и кървава война през 2015-та година, която Lawler спечели с ТКО в петия рунд. 
 
Когато бе попитан: "Мислиш ли, че Robbie Lawler е бил на стероиди, когато се бихте? MacDonald отговори: "Убеден съм, че беше".
 
Може би затова "The Red King" е толкова последователен в омразата си към стероидите и лекарствата за повишаване на ефективността. 
 
На въпроса какво си мисли за Jon Jones, който беше тестван позитивно, Rory отговори: Срамота, както и за всички други, които ползват тези боклуци и се крият, но въпреки това злорадстват след победа.
 
На въпроса какъв процент от хората, според него, са на забранени вещества, той заяви: "Нямам никаква представа, толкова е срамно да видиш възрастни мъже и жени да употребяват тези боклуци."


 
След всичко, което заяви за забранените субстанции, MacDonald най-вероятно ще се състезава срещу много повече опоненти на стероиди в Bellator, защото организацията не разполага с агенция като USADA (Американска антидопингова агенция), която на случаен принцип да проверява състезателите. А що се отнася до битката между MacDonald и Lawler, която се проведе само 10 дни, след като USADA заеха мястото си в UFC, стана ясно, че нито един от двамата бойци не е бил тестван преди битката. 
 
Оттогава Lawler е с рекорд 2-1 и е тестван от агенцията 19 пъти.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес