Зареждане

Rory MacDonald: Новата ми връзка с Христос ме промени като боец

Rory MacDonald: Новата ми връзка с Христос ме промени като боец
Публикувано на: Май 9, 2019 в 00:00 ч
Rory MacDonald успя да защити титлата си в полусредна категория срещу Jin Fitch, след като битката им завърши с равенство. MacDonald продължи напред в турнира в полусредна категория, но в клетката сподели, че не е същия боец и не е сигурен дали иска да наранява хората. Rory също каза, че Бог му говорил през цялата битка с Fitch и в скорошно интервю сподели, че новата му връзка с Христос го е променила:



Не бях сигурен какви точно емоции имах в битката с Fitch.Чувствах се добре да се бия, да правя щети и това ме накара да се почувствам по-добре по някакъв начин. Преди имах доста гняв в себе си и сега той вече го няма, което е облекчение. Напоследък, поради новата ми връзка с Исус Христос, аз просто не чувствам болката в сърцето си и тя ме промени като боец.

Имам нов живот и мир в сърцето си и всъщност нямам този гняв, който ме мотивираше. Беше странно да вляза в тази битка и да не чувствам емоциите, които винаги съм чувствал. Не бях сигурен какво да правя. Искам да ме помнят като човек, който е бил застъпник за истината.






През юни Rory отново ще заложи титлата си в битка срещу Neiman Gracie.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес