Зареждане

Rory MacDonald не смята да напуска Bellator

Rory MacDonald не смята да напуска Bellator
Публикувано на: Април 24, 2019 в 08:31 ч
Шампионът Rory MacDonald няма да напуска новата си организация. Rory се присъедини към Bellator през 2017 година, след като допусна две поредни загуби в UFC и реши, че е време за ново предизвикателство. MacDonald успя да събмитне Paul Daley в дебюта си, а след това в 5 рундова война грабна титлата от Douglas Lima.

MacDonald реши да се качи в средна категория и да опита да стане двоен шампион, но загуби с нокаут от Gegard Mousasi във втория рунд. Сега той ще се завърне този уикенд в Калифорния и ще брани титлата си срещу Jon Fitch в турнира на Bellator в полусредна категория и няма намерения да си тръгне от организацията:



Процеса в Bellator протече бавно. Мисля, че тяхната организация е малко разпиляна. Не съм боец, който иска да стои отстрани и да се бием само по 1 път в година. Искам да съм зает в клетката. Ако трябва да съм честен ще кажа, че съм щастлив много в Bellator. 


Харесва ми това, което те успяха да направят за толкова малко време. Не виждам причини да се пробвам като свободен агент. Мога да го направя, но не мисля, че го искам. В момента не мисля за такива неща. 







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес